Høstens programbrosjyre er klar

Høstens programbrosjyre er klar

Publisert av Ivar Barlindhaug den 25.08.20.
Pandemien stiller oss overfor nye utfordringer, men Lillestrøm Kultursenter har gjort en stor innsats for at vi skal kunne gi dere et trygt tilbud innenfor gjeldende smittevernregler. 
 
Ett av tiltakene vi må forholde oss til er begrensningen på totalt 200 deltakere. Dette gjelder både for HSV seminarene og for medlemsmøtene.
  
Et annet tiltak er at Kultursenteret har lagt til rette for at vi kan benytte deres eBillett løsning til plassreservering. I forkant av hvert medlemsmøte vil dere få tilsendt en lenke til eBillett løsningen der dere kan velge plass i salen (rad- og setenummer). Datasystemet sørger for at de to nærmeste nabosetene blir stående tomme. De som etter gjeldende smittevernregler har lov til å sitte sammen, må sørge for å registrere seg sammen i billett-reserveringsystemet (f.eks. bestille 2 eller flere billetter). Dette systemet gir også grunnlag for smittesporing – om det skulle bli nødvendig.

Systemet vil «si fra» når de 200 plassene er booket ved å melde «ingen flere ledige plasser».

Men, til dere som ikke får billetter til det fysiske møtet, fortvil ikke – vi legger opp til video opptak av alle foredragene og vil gjøre disse digitalt tilgjengelige for medlemmene i SUL i etterkant. Nærmere informasjon om dette følger senere.