På leting etter liv på planeten Mars

På leting etter liv på planeten Mars

03.02.23 00:00 av Ivar Barlindhaug

På medlemsmøtet den 14 februar kl. 12.00 holder Professor Svein-Erik Hamran foredraget «På leting etter liv på planeten Mars» I februar 2020 landet NASA roveren Perseverance i Jezero-krateret på Mars for å lete etter mulig tidligere liv på planeten. Om bord var den norskutviklede georadaren Rimfax som er laget for å avbilde geologien under overflaten på Mars. Hamran vil fortelle om oppdraget Perseverance har på planeten Mars og presentere resultater som er oppnådd.

Les mer
Årsmøte i Senioruniversitetet Lillestrøm

Årsmøte i Senioruniversitetet Lillestrøm

28.01.23 00:00 av Ivar Barlindhaug

Vi har gleden av å invitere til årsmøte i Senioruniversitet i Lillestrøm som avholdes i forlengelsen av medlemsmøtet på Lillestrøm kultursenter tirsdag 14. februar 2023, dvs. at årsmøtet starter ca. kl. 13.15. Agenda for årsmøtet følger vedtektene og dere finner denne i dokumentet Årsmøteinnkalling ved å trykke på Les mer. Der finner dere også de andre årsmøtedokumentene som blir gjennomgått på årsmøtet. Dokumentene er sendt medlemmene som vedlegg til mail datert den 28. januar 2023.

Les mer
Presentasjonen "Svindelforsøk"

Presentasjonen "Svindelforsøk"

22.01.23 18:25 av Ivar Barlindhaug

Trykk Les mer og få tilgang til presentasjonen fra Romerike Sparebanks og Politiets nettpatruljes foredrag på medlemsmøtet den 10. januar. Her får du tips om hvordan du kan avdekke hvorvidt avsender i f.eks. en mail eller en SMS melding har gode intensjoner eller om henvendelsen er ekte. Om henvendelsen gjelder forespørsel om pengetransaksjoner er det lurt å kontakte banken sin for å be om råd, FØR du trykker OK eller oppgir konto og passord.

Les mer

Kategorier