Presentasjonen "Reiser til Månen og Mars"

Presentasjonen "Reiser til Månen og Mars"

15.03.23 15:50 av Ivar Barlindhaug

Vedlagt finner dere presentasjonen fra forelesningen den 7. mars i regi av komiteen for historie, samfunn og vitenskap (HSV): "Reiser til Månen og Mars – europeisk samarbeid og norske bidrag innen bemannet romfart og utforskning". Forelesningen var ved fagsjef, Bemannet romfart og utforskning, Arvid Bertheau Johannessen, Norsk Romsenter, Oslo. Trykk Les mer for å åpne eller laste ned de to filene.

Les mer
Protokoll fra årsmøtet 2023

Protokoll fra årsmøtet 2023

15.02.23 09:41 av Ivar Barlindhaug

Årsmøtet 2023 i Senioruniversitetet i Lillestrøm (SUL) ble avholdt tirsdag den 14. februar 2023 på Lillestrøm Kultursenter. På møtet deltok 61 medlemmer i tillegg til styret. Møtet ble ledet av styreleder Vidar S. Andersen som på en ryddig måte tok oss gjennom agendapunktene, de fleste uten ytterligere kommentarer fra deltakerne. Avslutningsvis ble fratredende tillitsvalgte i styret og i komiteene overrakt en gave (en flaske vin) for sin innsats i SUL. En spesiell takk til Gordon Christensen for hans arbeid i HSV komiteen gjennom 6 år. Protokollen fra årsmøtet er vedlagt. Trykk Les mer.

Les mer
Presentasjonen "Svindelforsøk"

Presentasjonen "Svindelforsøk"

22.01.23 18:25 av Ivar Barlindhaug

Trykk Les mer og få tilgang til presentasjonen fra Romerike Sparebanks og Politiets nettpatruljes foredrag på medlemsmøtet den 10. januar. Her får du tips om hvordan du kan avdekke hvorvidt avsender i f.eks. en mail eller en SMS melding har gode intensjoner eller om henvendelsen er ekte. Om henvendelsen gjelder forespørsel om pengetransaksjoner er det lurt å kontakte banken sin for å be om råd, FØR du trykker OK eller oppgir konto og passord.

Les mer

Kategorier