Tur til Nord-Vestlandet i juni

Tur til Nord-Vestlandet i juni

21.04.21 01:00 av Ivar Barlindhaug

Reisekomiteen arrangerer tur til Nord-Vestlandet -med Kristiansund, Smøla og Atlanterhavsveien den 14. juni – 17. juni 2021 En tur fylt med flotte kultur- og naturopplevelser! Bindende påmelding snarest og innen 14.mai til: reise.leder@sul-lillestrom.no. Vi kommer tilbake til dato for innbetaling når interessen for turen er avklart. Trykk "Les mer" for reisebeskrivelse og priser

Les mer
Se videoopptak av foredraget om Velferdsteknologi

Se videoopptak av foredraget om Velferdsteknologi

10.03.21 11:17 av Ivar Barlindhaug

Se Tone Byes inspirerende foredrag om "Velferdsteknologi" som ble streamet direkte fra Lillestrøm Kultursenter den 9/3-21. Velferdsteknologi er en samlebetegnelse for teknologiske hjelpemidler som skal hjelpe folk i hverdagen, og omhandler den delen av hjelpemiddelfeltet som kommunen har ansvaret for. Bruk av velferdsteknologi gir trygghet og bedre kvalitet på tjenestene for brukere, pårørende og ansatte i de kommunale helse- og omsorgstjenestene.

Les mer
Velferdsteknologi - produkter som gir trygghet

Velferdsteknologi - produkter som gir trygghet

11.03.21 13:41 av Ivar Barlindhaug

I foredraget «Velferdsteknologi» ved Tone Bye, Pensjonistforbundet i regi av Senioruniversitetet i Lillestrøm den 9. mars 2021, ble det nevnt flere tekniske produkter som bidrar til at eldre kan holde seg aktiv, fri og TRYGG. («Frihet til å være trygg, trygghet til å være fri») Undersøkelser viser at svært få eldre vet om/har tilgang til informasjon om hvilke muligheter som finnes på markedet. Trykk les mer.

Les mer
Når møteplassen blir digital

Når møteplassen blir digital

20.03.20 00:00 av Ivar Barlindhaug

Senioruniversitetet i Lillestrøm er for mange et samlingssted for utveksling og påfyll av kunnskap. Men også en møteplass som bidrar til kontakt mellom gamle kjente og nye, snart kjente, medlemmer. Det føles derfor ekstra leit i disse dager at restriksjonene som korona viruset har påført vårt samfunn, nettopp hindrer dette – kontakten medlemmene imellom.

Les mer