Medlemsmøtene holdes i Lillestrøm Kultursenter, normalt andre tirsdag i måneden fra januar til mai, og fra september til desember.

Fra kl. 11:00 er det mulighet for kaffetreff på kafeen; "Scene 5".
Salen åpner kl. 11.45 for medlemmer.
Møtene starter kl 12:00. På møtene er det kulturelt innslag og foredrag med etterfølgende spørsmålsrunde.
Etter møtet er det mulighet for servering, på "Scene 5" - husk å forhåndsbestille.

 


Tidligere har også medlemmer av PUSK, Lørenskog PU og Øvre Romerike PU hatt samme gratis adgang til møtene som medlemmer av SUL. På grunn av den uavklarte situasjonen knyttet til koronapandemien vil dette ikke være et tilbud for våren 2021.

Da vi inntil videre må forholde oss til begrensninger på totalt 200 deltakere, har kun SUL medlemmer tilgang til Kultursenterets eBillett system for plassreservering.

Billett blir tilsendt via e-post. Påse at dere har gyldig billett med dere for fremvisning ved inngangen til salen. Vi anmoder alle om å benytte reservert sete og ikke velger seg et annen tom plass!

Men, til dere som ikke får billetter eller av andre årsaker ikke kan eller ønsker å møte opp fysisk, fortvil ikke – foredragene vil bli strømmet direkte. (Strømming eller streaming er overføring av data, bilder og lyd fra en kilde/sender til en eller flere mottakere).

Foredragene vil også være tilgjengelige som videoopptak i etterkant av medlemsmøtene.

Detaljert program for våren 2021 vil bli lagt ut den 15. desember