Velkommen til Senioruniversitetet i Lillestrøm

Senioruniversitetet i Lillestrøm, SUL, har til formål å gi seniorer anledning til å øke sin kunnskap om emner de er interessert i gjennom forelesninger, foredrag, studieringer, studiereiser m.v. SUL er et forum for utveksling av kunnskaper og erfaringer og for menneskelig kontakt.

Velkommen til sommeravslutning!

Velkommen til sommeravslutning!

Senioruniversitetet i Lillestrøm inviterer sine medlemmer til sommeravslutning på Kultursenteret den 9. juni kl. 12.00. Det blir lunsjkonsert med Magnolia jazzband. Magnolia Jazzband feirer sitt 50-års jubileum i 2022. De er et av få band i Europa som spiller rotekte New Orleans Revival Jazz, en utadvendt musikkstil som binder sammen tradisjonell jazz, gospel og rhythm and blues. Enten det er på konsert, til fest eller i «kjerka», så har Magnolia alltid med seg sitt helt spesielle beat” og sin varme sound. Grunn til å glede seg!

Les mer
Forberedelsene til høstens studiesirkel er i gang

Forberedelsene til høstens studiesirkel er i gang

En gruppe på 4 personer er i gang med å planlegge den første studiesirkelen Energi – Klima og Miljø. Målsettingen er å sette sammen et program med et innhold og et opplegg som gir deltakerne en god generell forståelse av problemstillingen/ny faglig innsikt og at studieformen legger til rette for aktiv deltagelse og er sosialt utviklende gjennom gode diskusjoner. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert som opplegget tar form. Kontaktpersoner: Harald Johansen og Ivar Barlindhaug

Les mer
Vårens program

Vårens program

Vi ønsker alle våre medlemmer et riktig godt vårsemester! FHI melder i dag at samfunnet i løpet av kort tid kan gå tilbake til en normal hverdag uten særlige smitteverntiltak, Vi gleder oss derfor ekstra til mange spennende foredrag, kultur-/og reiseopplevelser sammen med dere i 2022! Les mer for komplett program.

Les mer
Se presentasjonen om "Ny arvelov"

Se presentasjonen om "Ny arvelov"

Her finner dere presentasjonen fra medlemsmøtet den 14. september 2021 hvor advokat Camilla M. Abrahamsen og advokat Nina Oskarsson ga oss en innføring i hvilke endringer som følger av den nye arveloven – hva betyr det for blant annet pliktdelsarven til barna, arv til ektefelle og samboer, og hvem som kan sitte i uskifte. I tillegg finner du nyttig informasjon om hvem som bør skrive testament, hvem som burde endre sitt testament som en følge av den nye loven, i hvilken grad man kan testamentere bort hytta, begrense eller skjevfordele arven, samt kort om selve dødsboskiftet.

Les mer
Se videoopptak av foredraget om Velferdsteknologi

Se videoopptak av foredraget om Velferdsteknologi

Se Tone Byes inspirerende foredrag om "Velferdsteknologi" som ble streamet direkte fra Lillestrøm Kultursenter den 9/3-21. Velferdsteknologi er en samlebetegnelse for teknologiske hjelpemidler som skal hjelpe folk i hverdagen, og omhandler den delen av hjelpemiddelfeltet som kommunen har ansvaret for. Bruk av velferdsteknologi gir trygghet og bedre kvalitet på tjenestene for brukere, pårørende og ansatte i de kommunale helse- og omsorgstjenestene.

Les mer
Påmelding til omvisning på Roseslottet 2/6-22

Påmelding til omvisning på Roseslottet 2/6-22

Les mer