Velkommen til Senioruniversitetet i Lillestrøm

Senioruniversitetet i Lillestrøm, SUL, har til formål å gi seniorer anledning til å øke sin kunnskap om emner de er interessert i gjennom forelesninger, foredrag, studieringer, studiereiser m.v. SUL er et forum for utveksling av kunnskaper og erfaringer og for menneskelig kontakt.

Video-opptak av medlemsmøtet den 9/2 - 2021

Video-opptak av medlemsmøtet den 9/2 - 2021

Foredraget "Den nye byutviklingsplanen for Lillestrøm" er nå digitalt tilgjengelig for medlemmene i SUL. Foredraget er ved Lena Hammer, Sjefarkitekt ved byutviklingsavdelingen i Lillestrøm kommune. Et viktig foredrag om hvordan det vil være å bo i Lillestrøm i de neste 10-årene, men interessant også for andre som besøker Lillestrøm i ulike sammenhenger.

Les mer
2021 - 1ste halvårs programbrosjyre er klar

2021 - 1ste halvårs programbrosjyre er klar

Vi skriver snart 2021, tid for å glede seg til nye, spennende forelesninger i regi av Senioruniversitetet i Lillestrøm. Vi har også planlagt for mange interessante kunst- og kultur-opplevelser i nærområdet, i tillegg til flere flotte turer i Norge. Se komplett programbrosjyre vedlagt. Ferdigtrykket brosjyre vil bli delt ut på første medlemsmøtet i 2021.

Les mer
Når møteplassen blir digital

Når møteplassen blir digital

Senioruniversitetet i Lillestrøm er for mange et samlingssted for utveksling og påfyll av kunnskap. Men også en møteplass som bidrar til kontakt mellom gamle kjente og nye, snart kjente, medlemmer. Det føles derfor ekstra leit i disse dager at restriksjonene som korona viruset har påført vårt samfunn, nettopp hindrer dette – kontakten medlemmene imellom.

Les mer